Update!! Marijke Sitaram aangehouden

Update:

De verdachte Marijke Sitaram gehuwd Toing is op donderdag 29 september door de politie van Lelydorp aangehouden.

Nadat het opsporingsbericht via social media is gepubliceerd, meldde de verdachte zich aan bij de politie. Marijke die als interieurverzorgster in dienst was bij haar werkgever werd ervan verdacht een geldsbedrag van Srd. 9.065 te hebben weggenomen.

De vrouw heeft toegegeven het strafbare feit te hebben gepleegd. Zij overhandigde een bedrag van 6.800 aan de politie. Het resterend bedrag zal binnen een maand aan de benadeelde worden betaald. De benadeelde ging akkoord met deze schikking.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is zij heengezonden.Update:

Op last van de Procureur Generaal van Suriname wordt opsporing, aanhouding en voorgeleiding gevraagd van de verdachte Marijke Sitaram gehuwd Toing wonende aan de Commissaris Weythingweg no. 49 in het distrikt Wanica.

De verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal.

Marijke die als interieurverzorgster in dienst was bij haar werkgever wordt ervan verdacht een geldsbedrag van Srd. 9.065 te hebben weggenomen.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de woon- of verblijfplaats van deze verdachte wordt gevraagd zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname op de telefoonnummers 403645/402736/403252, de tiplijn 179, via de Centrale Meldkamer op 115 of het dichtstbijzijnde politiebureau.

image

Opsporing – Marijke Sitaram gehuwd Toing

Marijke wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal

**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis