Redactie: 19-jarige Richi Ramgoelam verdronken

Update!!!

De politie van Paranam heeft op dinsdag 27 september het lijk van de 19-jarige Richi Ramgoelam geborgen.

De wetsdienaren kregen de melding via de Centrale Meldkamer dat er een lijk is gesignaleerd ter hoogte van de oude Carolinabrug. Daar aangekomen bleek het om het ontzielde lichaam van Richi te gaan.

Richi was op zondag 25 september met zijn werknemer en anderen naar een vakantieoord. Op de terugweg besloot het gezelschap naar de oude Carolinabrug te rijden.

—————————-

De politie van Paranam kreeg op zondag 25 september via de Centrale Meldkamer de melding van een ongeval bij de oude Carolinabrug, waarbij de jongeman Richi Ramgoelam, ongeveer 20 jaar oud, in de Suriname rivier in de diepte verdween.

Aan de wetsdienaren die ter plaatse zijn geweest voor onderzoek is doorgespeeld dat de 25-jarige Anoep, L. samen met zijn arbeider Richi en anderen op een vakantieoord waren in de nabije omgeving. Na sluiting van het vakantieoord besloot het gezelschap naar de oude Carolinabrug te rijden.

De twee mannen gingen de brug op. Een slipper van Richi viel in het water. Hij trok zijn trui uit en sprong de slipper achterna. De werkgever die merkte dat Richi in moeilijkheden verkeerde, sprong eveneens in het water.

Anoep werd gered door derden die langskwamen op een waterscooter. Rishi verdween in de diepte. Pogingen hem te redden bleven vruchteloos.

De politie startte samen met familieleden een zoekactie zonder het gewenste resultaat. De maritieme politie zet de zoekactie met de politie van Paranam en de familie voort.

**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis