Redactie: Sri Ghobin en Soebhadra Sitaldin 50 jaar getrouwd

Het echtpaar Sitaldin viert vandaag, vrijdag, hun Gouden huwelijk. Het is het feit dat ze nu 50 jaar zijn getrouwd. Het echtpaar Sri Ghobin Sitaldin en Soebhadra Sitaldin- Isrie stapten in het huwelijksbootje op 24 september 1966.

Echtgenoot Sri Ghobin zag het levenslicht op 8 februari 1945 en is nu 71 jaar. Echtgenote Soebhadra is geboren op 16 oktober 1949 en heeft momenteel de leeftijd van 67 jaar bereikt. Sitaldin heeft in zijn dagelijkse leven het beroep van verpleger uitgeoefend en de echtgenote zorgde thuis voor de kinderen. Het huwelijk heeft plaatsgevonden op aanzoek van echtgenoot Sitaldin. Hij vertelde tijdens het interview met Dagblad Suriname met een smile op zijn gezicht dat hij zijn liefde heeft gevonden toen ze op vakantie bij een tante logeerde. Na haar gezien te hebben vertelde hij aan een nicht van de huidige echtgenote dat hij met Soebhadra wilde trouwen.

Vervolgens namen ouders het voorstel over en volgens de hindoe ritus stapten ze in het huwelijksbootje. Het feit is heugelijk gevierd met de familie middels een feestje en ook met de komst van de Dc Roline Samsoedin.

Als boodschap geeft het echtpaar mee aan de jongeren dat vertrouwen de juiste basis is om zoveel jaren samen met je partner door het leven te gaan.

Familienieuws wenst het echtpaar Sitaldin nog vele gezonde en gelukkige jaren samen.

image
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis

Bron: DBS