Redactie: Warlisson S. aangehouden voor moord

De politie van Sipaliwini heeft op vrijdag 23 september de verdachte Warlisson S. aangehouden.

Deze verdachte moet in de vroege ochtend van 23 september een Braziliaanse man kap verwondingen hebben toegebracht in het dorp Peruaan. Het slachtoffer van wie de identiteit nog onbekend is overleed ter plekke.

De wetsdienaren kregen telefonisch de melding dat een manspersoon badend in zijn bloed voor zijn woning lag. Daar aangekomen werd het levenloze lichaam van de man met kap verwondingen op het lichaam aangetroffen. De verdachte had voor de komst van de politie de plek reeds verlaten.

Na bekomen informatie werd Warlisson later op de dag opgespoord en aangehouden. Volgens zijn verklaringen heeft hij de daad gepleegd omdat het slachtoffer zijn moeder en zijn zus met de dood bedreigde.

Het ontzielde lichaam van de man zal naar Paramaribo worden overgevlogen voor obductie.

Het onderzoek in deze zaak zal door de afdeling Kapitale Delicten en de politie van Sipaliwini worden voortgezet.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis