Redactie: Vrouw gekapt door zogenaamde buitenman te Leiding

Suriname Paramaribo

De politie van Leiding kreeg in de vroege ochtend van vrijdag 23 september via de Centrale Meldkamer de melding van een kap partij te Leiding 10.

Daar aangekomen trof zij de 40-jarige Toelsie A. en zijn 39-jarige echtgenote Sangietawtie R. aan met diepe kap verwondingen. Beiden zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp. De vrouw is inmiddels ontslagen, terwijl de man ter verpleging in de ziekeninrichting is opgenomen. Zijn situatie is stabiel.

De verdachte, Vikash S. (28) is ter plaatse aangehouden met het scherp voorwerp nog in zijn bezit. Volgens zijn verklaring heeft hij een jarenlange buitenechtelijke relatie met de vrouw. Hij had het gevoel dat zij hem voor de gek hield.

(Voorbeeld foto)

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Vikash onderdak geboden in het cellenhuis.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis