Redactie: Update vermissing Kenneth Apinsa

De politie van Lelydorp kreeg op zondag 11 september melding van de vermissing van de 44 jarige Apinsa Kenneth. Wij van familienieuws, plaatsten het bericht ook en deden een beroep op de samenleving om het bericht te delen. Kenneth is inmiddels weer veilig thuis. Hierbij een update:

Kenneth zou volgens de aangevers op zaterdag morgen vanuit Piking Poika zijn vertrokken om te jagen en te vissen in de omgeving van de Krobiakreek een zijtak van de Saramacakreek. Toen Kenneth op zondagavond omstreeks 11 uur nog niet thuis was, deden zijn huisgenoten de aangifte. De bewoners van Pikin Poika en Santigron startten samen met de politie van Lelydorp een zoekactie. Deze duurde enkele dagen.

Op woensdag 14 september, werd Kenneth door de zoekende bewoners van eerder genoemde plaatsen aangetroffen nabij de Dungrukreek, eveneens een zijtak van de Saramacakreek. Door het dagenlange lopen, kon hij zich vanwege opgelopen voetwonden niet meer verplaatsen. Kenneth is medisch behandeld en veilig thuis.
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis