Redactie: Update!! Ernstig ongeval te Flora: Harold Rotsgalm overleden

Update!!

De 60-jarige bromfietser Harold Rotsgalm heeft afgelopen vrijdag het leven gelaten in het Academisch Ziekenhuis. Hij was op zaterdag 22 september 2016 betrokken bij een aanrijding op de kruising Coesewijne- en de Marowijnestraat waarbij de bromfietser tegen een auto is gereden. Beide bestuurders reden op die bewuste dag over de Coesewijnestraat.

Gekomen op de boven vermelde kruising sloeg de bromfietser rechtsaf. Hij verleende daarbij geen voorrang aan de autobestuurder met als gevolg de botsing
Bron: DBS 

De politie van het ressort Flora kreeg via de Centrale Meldkamer van de politie op donderdag 22 september een melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfietser.

Op de plek aangekomen trof de politie het verkeersslachtoffer aan die een ernstige beenfractuur heeft opgelopen. De bromfietser was niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. De bromfietser is opgenomen op de afdeling Intensive Care.

image

Volgens ooggetuigen reden beide voertuigen in dezelfde richting. Zij reden over de Coesewijnestraat vanuit de richting van het verkeerslicht naar de brug toe. Ter hoogte van de Marowijnestraat beschreef de bromfietser een rechtse bocht, zonder voorrang te verlenen aan het doorgaand verkeer. Het gevolg was dat hij werd geramd door de auto, belandde op de kap en viel op het wegdek.

De bromfietser liep daarbij een ernstige beenfractuur op.

De autobestuurder was niet onder invloed van alcohol en is in het bezit van een geldig rijbewijs.

De politie van Flora onderzoekt deze zaak verder.

**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis