Redactie: Ishwardat L. bedreigt vrouw en schoonfamilie met de dood

politie Suriname

Kiana V. Deed op woensdag 11 juli aangifte van mishandeling en bedreiging tegen haar partner de 32 jarige Ishwardat L. op het station van lelydorp. Nadat de zaak was gekalmeerd, werd deze aangifte een week later herhaald.

Volgens de verklaring van de aangeefster, werd zij eerder mishandeld en bedreigd door de man met wie zij een kind heeft, maar zij kon er zich niet toe zetten aangifte te doen tegen hem. De jongedame, haar zus, en vader werden door haar concubinaat Ishwardat L. met de dood bedreigd.

Van deze man ontbrak elk spoor. Na goed speurwerk, kon de man op woensdag 14 september jl. worden aangehouden. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie, werd de verdachte in verzekering gesteld.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis