Redactie: 29-jarige Miguel A. gepakt met bolletjes

Paramaribo bolletjes luchthaven bolletjes slikken FamilieNieuws

Tijdens reguliere controle op de J.A. Pengelluchthaven heeft de douane recherche op zondag 11 september de 29-jarige Miguel A. aangehouden. De rechercheurs merkten aan het nerveuze gedrag van Miguel op dat hij iets te verbergen had.

De nerveuze man werd uitgenodigd om met de rechercheurs mee te lopen. Bij de ondervraging bekende Miguel een aantal cocaïne bolletjes te hebben geslikt. De verdachte is aangehouden en overgedragen aan de Narcotica Brigade.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Miguel ingesloten. Intussen heeft hij een deel van de cocaïne bolletjes uitgescheiden.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis