Anoniem: Ik doe alles voor hem en toch….

Ik ben Inez, ik ben echt een beetje door de war. Ik ben nu 3 jaar met Jozef! In het begin was hij lief en deed alles voor mij. Ik werkte en na een jaar werd ik zwanger. Omdat hij goed verdient mocht ik thuisblijven en voor de baby zorgen. Tijdens de zwangerschap begon het al slecht te gaan.

Ik veranderde van hardwerkende mooie zelfstandige vrouw in een vrouw die alles deed voor haar gezin. Ik heb mezelf helemaal aan de kant geschoven. Vroeger kookte hij nog maar nu staat hij nooit meer in de keuken. Als hij thuiskomt staat altijd het eten voor hem klaar. Maar owee er geen eten is dan barst de hel. Hij is zo boos altijd. Als ik hem vraag of hij van me houdt dan geeft hij me nooit antwoord. Als ik hem vraag of hij uitloopt dan geeft hij ook geen antwoord, maar hij zegt ook geen nee. Toch denk ik wel dat hij me trouw is. Of ben in naïef?

Hij is wel altijd na het werk thuis, ik mag niet voor hem jokken. Zo af en toe gaat hij wel stappen met zijn vrienden. Wij als gezin doen nooit wat samen. Ik had het heel anders voorgesteld. Ik dacht echt dat ons leven heel anders zou zijn na de baby. Maar het lijkt alsof ik er helemaal alleen voor sta. Zo af en toe hebben we omgang maar ook niet regelmatig.

Mij ontbreekt niets, wel. Ik ontbreek liefde. Ik krijg geen liefde van mijn man. Heel jammer. Hij krijgt alles, alles doe ik voor deze man. Zelfs mijn familie heb ik aan de kant gezet omdat hij ze niet mag. Ben ik fout geweest? Had ik mijn leven niet op moeten geven voor Jozef? Ik heb geen spijt. Ik wil alleen maar leuk samen een gezin hebben met hem. Ik wil nog steeds alles voor hem blijven doen, dat vind ik niet erg. Maar die liefde mis ik zo. En ik denk dat mijn dochter ook wel vaderliefde kan gebruiken. Hoe kan ik het oplossen lieve mensen?

Mijn man is niet helemaal slecht hoor, maar hoe leer ik hem om liefde aan zijn gezin te geven want zo wil ik echt niet de rest van mijn leven blijven met een man. Aub, hoe kan ik mijn leven een beetje opfleuren? En hoe kom ik erachter of Jozef van me houdt?

Veel liefs,
Inez

**Om privacy redenen zijn de namen en foto’s gewijzigd
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis