Redactie: Man mishandelt vrouw om Facebook

De 27-jarige Chatin R. is op maandag 12 september aangehouden door de politie van Livorno voor mishandeling van zijn partner. De man die een Smart Phone voor zijn partner heeft aangeschaft, is er niet mee eens dat de vrouw vrienden toevoegt op Facebook (FB). Er ontstond een ruzie tussen de geliefden over apps en FB issues. Chatin werd boos en begon de vrouw vuistslagen toe te brengen. De man nam een eind hout en bewerkte de vrouw ermee.

De partner die aangifte deed, heeft een barstwond opgelopen aan haar lippen en striemen aan het lichaam. Ze is verwezen naar de arts voor medische behandeling.

Chatin is opgespoord en aangehouden. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.


**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis