Redactie: Ik heb met zijn broer geslapen

Ik ben Nadia, ongeveer 2 jaar geleden kwam ik Sergio tegen. Sergio was de eerste jongen met wie ik een echte relatie heb. Daarvoor had ik gewoon schatjes, niet heel veel maar er was wel een hele leuke ertussen. Zijn naam is Joes. Joes woont in Nederland en als hij hier in Su is hebben we een hele leuke tijd. Ongeveer 2 keer per jaar komt hij hier.
De laatste keer dat ik met hem was, was ongeveer 2 jaar geleden. Toen begon ik net met Sergio. Ik wist zelf ook nog niet echt of het serieus zou worden. Spijt heb ik wel een beetje maar daarna is het nooit meer gebeurd. IK ben zo blij met Sergio, ik heb alle contact verbroken met alle andere mannen in mijn leven, ook al deed ik niets met ze, ik had er geen behoefte aan. Ik ben echt blij met mijn vent. Ik ben 28 jaar. Hij is een stuk ouder dan mij dat wel, maar we hebben het heel leuk samen. Met hem wil ik blijven.

Ik weet al dat Sergio zijn vader meer dan 10 kinderen heeft. De helft kent hij niet eens, maar toevallig heeft hij ongeveer 5 jaar geleden kennis gemaakt met zijn broer Joes. Ja, mijn Joes. Ik hoorde wel eens van een Joes, maar ik stond er nooit bij stil. Totdat we vorige week op de 70ste verjaardag waren van mijn schoonvader. Bijna lle kinderen waren er. Ook de kinderen uit Nederland.

Sergio liet mij kennis maken met zijn broer. Beiden hebben we niets gezegd. En daar heb ik spijt van. De dag daarna zijn we met zijn allen naar Berg en Dal geweest. Daar heeft Joes mij echt lastig gevallen. Hij chanteert mij en probeert mij te verleiden. Ik weet nu niet meer wat ik moet doen. Ik voel absoluut niets meer voor Joes, maar het geheim dat we hebben maakt me ziek. Hij en Sergio zijn ineens zo close. Ik wil elke dag tegen Sergio zeggen wat er aan de hand is maar dan zie ik weer hoe fijn hij het vindt met zijn broer.

 

Joes is een gemene en slechte jongen. En jaloers op de relatie tussen mij en Sergio. Hij zegt dat hij ervoor gaat zorgen dat zijn broer en ik uit elkaar gaan. Ik ben bang. Ik weet niet wat ik moet doen. Weten jullie het misschien? Ik weet dat ik het eigenlijk meteen moest zeggen, maar is het nu te laat? Sergio en ik hebben geen kinderen, geen verbintenis. Ik ben bang dat hij mij in de steek gaat laten als hij weet dat ik met zijn broer heb geslapen. Want hij is ook een trotse man. Ik ben echt helemaal moe van de situatie. Soms wil ik gewoon weglopen en die twee broers maar laten, maar ik hou echt zoveel van Sergio. Zal hij het mij vergeven?

**Uit privacy redenen zijn de namen en foto’s in het verhaal gewijzigd.
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis