Redactie: Vader neemt minderjarige zoon mee om pompoenen te stelen

De 48-jarige Randhier H. is op zondag 11 september samen met zijn minderjarige zoon door de politie van Saramacca aangehouden. Vader en zoon begaven zich op een landbouwgrond van een derde en namen 31 stuks pompoenen weg.

De eigenaar die bij het betreden van zijn grond opmerkte dat zijn pompoenen waren gestolen, deed aangifte bij de politie.

Randhier en zijn zoon kwamen tijdens het onderzoek in beeld. De verdachten werden opgespoord en aangehouden. De vader is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De minderjarige is na verhoor heengezonden.

De pompoenen zijn terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar.
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis