Redactie: Surinaamse man overlijdt vandaag op zijn verjaardag

overleden Nederland

De politie van Paradijs (groot Henar kreeg op vrijdag 16 september omstreeks 7.30 uur, de telefonische melding dat een bromfietser op het wegdek lag. Bij aankomst van de politie troffen zij inderdaad een manspersoon aan liggend op het wegdek. Het onderzoek ter plaatse wees uit dat de 56 jarige Balaydin Mohamaed Ferjaad van zijn werk kwam, en reed over een zijstraat van de Atta-ulaweg.

 

Hij kwam op ongelukkige wijze te vallen. De door de wetsdienaren ingeschakelde ambulance met arts, moest onverrichterzake terugkeren. De arts stelde namelijk de dood vast. Het ontzielde lichaam is in opdracht van een hulp officier van Justitie na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie aan de familie afgestaan. Balaydin zou vandaag zijn 56ste geboortedag herdenken. Met dit verkeersongeval is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 48**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis