Redactie: Doodnath Ramdath eerste verkeersdoden in Nickerie

Doodnath Ramdath is vandaag in het Dr. Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis overleden aan de gevolgen van een aanrijding. De 44-jarige bromfietser is de eerste verkeersdode voor het district Nickerie en landelijk de 47e.

image

(Foto: Actionnieuws)

Drie dagen geleden, maandag, was Ramdath met zijn bromfiets tegen de achterband van een truck aangekomen. De bromfietser reed over de Skrifimankotistraat en de truck over de Walter Hewitstraat. Op de kruising van deze straten heeft Ramdath doorgereden zonder voorrang te verlenen aan het verkeer op de andere weg. Hij kon niet meer uitwijken en kwam tegen de achterband van de truck aan.

Met ernstige lichamelijke letsels was de man in het ziekenhuis opgenomen. Hij is vanmorgen vroeg overleden aan zijn verwondingen.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis