Redactie: Jong meisje krijgt kind van eigen vader

Vader B.R. dat incest met zijn minder jarige dochter pleegde is door de politie aangehouden en in verzekering gesteld. Het geval heeft zich voorgedaan te Apoera in het district Sipaliwini. Dit verneemt de redactie van De Ware Tijd, van bronnen uit het district.

image

(Voorbeeldfoto Google)

Er zijn verschillende tips bij het Meldpunt Kinderbescherming in Apoera binnengekomen. De politie heeft de berichtgevingen verwerkt en is daarna overgegaan tot de aanhoudingen. De zaak kwam aan het licht toen het vijftien jarig kind na de vakantie met een buikje naar school ging.

Uit nader onderzoek bleek dat het kind reeds maanden in de verwachting was. Een tip bereikte de politie dat de vader van het slachtoffer de verwekker is van de nu drie maanden oude baby. De man werd vorig week aangehouden door de politie. Ook zijn er acht andere jeugdige verdachten in de leeftijdslkasse van veertien tot en men achttien jaar aangehouden.

Deze jeugdige verdachten hebben zich schuldig gemaakt aan seksueel misbruik met minder jarige kinderen. In belang van verder onderzoek zijn alle verdachten overgebracht naar Paramaribo. Het Meldpunt Kinderbescherming in Apoera werd op 6 februari eerder dit jaar in gebruik genomen door de Minister van Justitie en Politie. De minister uitte reeds haar bezorgdheid over de verschillende gevallen waaronder kindermisbruik in het dorp.

Bron: DWT
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis