Redactie: 40-jarige Lorenzo Van Dams overleden

De veertigjarige Lorenzo Van Dams, die vorige maand betrokken was bij een schietincident aan de Schimmelpennickstraat, is vorige week in het ziekenhuis overleden. De schutter in deze zaak, is een zekere N.B. alias ‘Berto’. Hij is zondagavond door het Arrestatie Team van de politie aangehouden en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

image

Op 18 augustus kreeg de politie een melding dat een man met een schotwond zich aan de Schimmelpennickstraat bevond. Ter plaatse aangekomen troffen de wetsdienaren Van Dams met een schotwond in de zij aan. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de schutter in de straat pareerde. Kort daarna kwam Van Dams aangelopen, na een kort gesprek opende ‘Berto’ het vuur op Van Dams.

De schutter stapte in een gereedstaand voertuig dat met hoge snelheid vertrok. Minuten daarna werd het voertuig, dat bestuurd werd door een vrouw, in de directe omgeving gesignaleerd. De vrouw werd ter stond aangehouden en afgevoerd naar het bureau, ook werd het voertuig in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten heeft de zaak in onderzoek.

Bron: DWT

**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis