Redactie: 80-jarige beroofd met schroevendraaier

Een vrouw van 36 jaar heeft donderdagmiddag rond 16.30 uur een 80-jarige man onder bedreiging van een schroevendraaier en een beitel beroofd van zijn vingerring.

image

Ingrid, een pleegdochter van de benadeelde, vertelde desgevraagd aan Dagblad Suriname dat zij rond 16.45 uur gebeld werd door haar pleegvader. Hij deelde haar mee dat een vrouw die vaker thuis bij hem langs kwam, hem onder bedreiging heeft beroofd van zijn vingerring. Op die bewuste dag regende het hard. De vrouw stond bij het raam om zich te beschutten tegen de regen. De man die dat merkte, gaf uit medelijden de vrouw de sleutel van de achterdeur om binnen te komen. Hij is zelf bedlegerig. Hij gaf haar de sleutel, omdat zij buiten nat werd. De dame kwam naar binnen. Zij heeft daarna zelfs nog de vaat voor hem gedaan.

 

Op een bepaald moment vroeg zij de 80-jarige of zij de vingerring die hij aan had, mocht hebben. De oude man weigerde zulks te doen, omdat hij de ring van zijn vader heeft gehad. De vrouw pakte toen een schroevendraaier en beitel en begon de man daarmee te bedreigen. Zij dreigde om andere jongens erbij te halen als hij zou blijven weigeren de ring af te geven. Uiteindelijk nam ze de ring en ook zijn mobiele telefoon mee. Later heeft zij de telefoon bij een venster achtergelaten. De man heeft gelijk daarna zijn dochter gebeld en hiervan op de hoogte gesteld. De politie van Nieuwe Haven en het Arrestatieteam waren snel ter plaatse. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis

Bron: DBS