Anoniem: Had ik haar niet moeten vergeven? Paramaribo

vrouw Paramaribo

Paramaribo ~ Goedendag Familienieuws en lezers, ik heb jullie reacties nodig om te zien of ik goed heb gehandeld. Ik ben Simon, een getrouwde man van 45 jaar, heb 3 dochters uit het huwelijk. Ik woon in Paramaribo
[quads id=1]
Laatst ben ik op de hoogte gesteld door mijn oudste dochter dat haar moeder een geheime buitenrelatie heeft, ze vroeg aan mij om haar moeder niet te slaan of ergere dingens te doen, ik beloofde haar en zei dat ik geen vrouwen sla, ik ben met mijn vrouw Lucy op een rustige manier gaan praten en ze bleef dagenlang ontkennen. Ik heb haar met heel veel lieve en zoete woorden (alsof ik ook vader van haar ben) toch zo ver gekregen dat ze de waarheid heeft verteld.
[quads id=1]

Ze gaf toe dat ze werkelijk een buitenman had. Ik vroeg aan haar wat ze wilde doen. Ze kon van me scheiden zodat ze een vogel vrij leven kon leiden. Of we zouden bij elkaar blijven en ze zou zich dan moeten gedragen als een goede moeder en vrouw. Ze beloofde me dat ze zoiets nooit meer gaat doen en dat ze het contact met die man zou verbreken. Een man die ook een vrouw heeft en kinderen.
[quads id=1]
We leven nu nog steeds samen maar af en toe als ik terugdenkt doet het pijn. Ik denk aan de toekomst van mijn kinderen, daarom heb ik mijn vrouw een kans gegeven om het weer op te knappen. Tot nu toe gaat het goed en hoop ik dat het nooit meer gebeurt. Toch zit het mij niet helemaal lekker. Mijn vraag aan jullie is: Heb ik correct gehandeld? En wat zou jij (als man) doen in mijn plaats? Heb ik het te makkelijk gemaakt voor haar? Kan ik mijn vrouw wel weer vertrouwen? Ik merk dat ik af en toe toch twijfel. Dank u alvast voor uw reactie. Simon uit Paramaribo

**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis