Redactie: Knock out voor Tyrone Spong op zijn verjaardag

Zaterdag was Tyrone Spong jarig, maar tijd voor taart was er niet. De King of the Ring vocht namelijk in het Mexicaanse Aguacalientes zijn zesde bokswedstrijd tegen de Mexicaan Hugo Leon. Het resultaat gaf wel aanleiding voor een feestje.

Spong (zwart-witte broek) wist zijn tegenstander namelijk op prachtige wijze knock-out te slaan in de derde ronde. Leon jaagde hem op en had meer inbreng dan eerdere tegenstanders van de voormalig kickbokskampioen, maar daarmee groef hij ook zijn eigen graf.

Bekijk hier het filmpje van de overwinning:

Op het moment dat hij te agressief naar voren sprong met een wilde stoot, counterde Spong met een scherpe rechtse die in één keer het licht uitdeed bij Leon. Dat deze hard aankwam, bleek wel uit hoe lang de Mexicaan daarna bleef liggen.

Dit bericht verscheen eerder op MMA Planet.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis