Redactie: Jane kapt moeder en dochter aan de waterkant

Chiquita B. (35) en haar 18-jarige dochter Rafella B. zijn op woensdag 31 augustus aan de Waterkant ter hoogte van de Volks Crediet Bank (VCB) door ene Jane C. gekapt.

De politie van de Centrale Markt die gauw ter plaatse was, schakelde de ambulance in. Deze wetsdienaren gaven vervolgens het geval door aan de politie van ressort Centrum. Bij aankomst op de plek waren de twee gewonden reeds door de ingeschakelde ambulance afgevoerd.

Volgens het voorlopige onderzoek moeten de slachtoffers een slepende ruzie hebben met Jane. Rafella heeft in het verleden de dochter van Jane kapverwondingen toegebracht. Rafella was aangehouden en in verzekering gesteld. Vermoedelijk konden Jane en haar dochter zich daarin niet terugvinden. Jane kwam de moeder en de dochter op de bewuste morgen tegen het stadscentrum en bracht hen enkele kapverwondingen toe. Zij stapte na haar daad in een personenauto die in volle vaart wegreed.

Moeder Chiquita is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. De dochter is na medische behandeling heengezonden en deed aangifte bij de politie van ressort Centrum.

De verdachte is nog voortvluchtig.
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis