Redactie: Orpheo Baron overleden na steekpartij

Paramaribo kinderen

De 42-jarige Orpheo Baron deed op woensdag 30 augustus het politiebureau van het ressort Centrum aan voor het doen van aangifte van mishandeling. De aangever vertoonde steekverwondingen in de buikstreek en in het gelaat.

Hij verklaarde tegenover de politie door een zekere Maikel te zijn gestoken met een scherp voorwerp na een woordenwisseling. Per ontboden ambulance is Orpheo afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Het slachtoffer dat geen vaste woon- en of verblijfplaats had werd opgenomen.

Op donderdag 1 september is Orpheo in de ziekeninrichting komen te overlijden.

Nabestaanden van de overledene worden opgeroepen contact te maken met de politie van bovenvermeld bureau. Telefoonnummer 471111 / 477777.
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis