Redactie: Hendrik Djoemena overleden

image

De 51-jarige bromfietser Hendrik Djoemena is op woensdag 31 augustus in het ziekenhuis overleden.

Hendrik was op zaterdag 27 augustus betrokken bij een aanrijding aan de Tout Luit Faut Kanaalweg rechts.

Via de Centrale Meldkamer kreeg de verkeersunit van Regio Midden de melding van een aanrijding tussen een auto en een bromfiets. Bij aankomst op de plek werd het slachtoffer zwaar gewond op de weg aangetroffen. Gebleken is dat beide bestuurders in dezelfde rijrichting reden over voornoemde weg. Zij kwamen vanuit de Tout Luit Fautweg gaande richting de Martin Luther Kingweg. Ter hoogte van mast 58 haalde de autobestuurder zijn voorrijder Hendrik in. Bij deze inhaalmanoeuvre reed de autobestuurder de bromfietser aan.

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hendrik werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care, waar hij op 31 augustus het leven liet.

Bij navraag naar de bescheiden van de autobestuurder, bleek Rafaël niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de autobestuurder in verzekering gesteld.

De verkeersbarometer is landelijk gestegen naar 42.
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis