Anoniem: Door mijn leugen wil hij mij niet meer zien

Ik ben een jongedame van 27 jaar. Aangezien ik anoniem wil blijven zal ik mij gemakshalve Maria noemen. Ik ben een ambitieuse zelfstandige vrouw. Ik heb een goede baan en ik zit zelfs nog op school.

Ik heb nooit de kans gekregen om kind te zijn. In mijn kinderjaren ben ik misbruikt geworden door mijn oom. Herhaaldelijk.

image

Ik heb zeker 4 relaties achter de rug. Ik vraag me soms wel af wat het probleem is. Na mijn 1 voor de laatste relatie heb ik een poos gewacht. Ik heb aan mezelf gewerkt en ontmoette uiteindelijk de man van mijn leven. Hij heet James. James heeft een goede baan en heeft zojuist zijn studie afgerond. Hij stimuleert mij natuurlijk ook om mijn studie af te ronden.
James en ik kennen elkaar al een hele poos. We hebben beide heel veel meegemaakt dus besloten we elkaar beter te leren kennen. We hebben niet officieel een relatie maar ik hou zielsveel van hem. Hij is mijn beste vriend en ik heb alles voor hem over. Hij komt vaak bij me overnachten. In het begin ging ik ook bij hem.
We hebben gepland een dagje speciaal uit te kiezen om over elkaars moelijkheden te praten. Zo kunnen we makkelijk naar elkaar toe groeien. We weten beide dat we veel hebben meegemaakt, maar wat precies weten we ook beide niet. James wilt mij zelfs op reis brengen. Dat is zijn grootste wens. Hij wilt die “joy” graag in mijn ogen zien zegt hij. Hij vindt mij een sterke vrouw, waarschijnlijk omdat hij ziet dat ik alles voor hem over hebt. James heeft zoveel waardering voor me. We hebben natuurlijk ook het bed samen gedeeld. Oh…wat ben ik weg van deze knappe man en hij natuurlijk ook van mij. Hij is de man van mijn hart en ik de vrouw waarmee hij wel graag zou willen zijn….

Maar de laatste tijd zag ik dat hij vreemd deed, vooral nadat we het bed samen hadden gedeeld. Hij sprak niet tot me, hij stuurde geen berichten en reageerde heel kort als ik hem belde of een bericht stuurde. Persoonlijk weet ik dat hij kapot was van zijn vorige relatie, dus probeer ik hem te begrijpen. Hij is mijn grote baby….
Maar waarom pas vreemd na sex?

Nu komt het. Nadat ik hem heb leren kennen heb ik natuurlijk mijn research gedaan om navraag te doen bij mensen die dichtbij hem zijn voordat ik de officiële stap zou maken. Ik wilde geen gebroken hart meer en hij beloofde mij ook niet pijn te zullen doen.
Ik maakte toen een fake account aan en probeerde zodoende contact op te nemen met hem via een bekende site als te zijn iemand anders.
James wist dat ik het was. Ik moest na zoveel moeite ook toegeven dat ik het was. Ik hou vreselijk veel van hem. Ik zou hem alles vergeven. Wat hij ook zou hebben gedaan. Maar tevergeefs. Hij werd zo boos op mij dat hij zegt dat hij geen contact meer met mij wilt. Ik bel hem maar er wordt niet opgenomen. Ik heb zoveel berichten gestuurd maar er word niet gereageerd. Ik ben zelfs thuis bij hem geweest om tot hem te praten, maar tevergeefs. Hij joeg me weg en zei dat ik niet welkom was.

Not again….weer een gebroken hart….
Ik weet, misschien ben ik fout geweest, maar een research mag toch? Waaraan zou ik deze behandeling verdienen? Hield hij wel echt van me? Had hij inderdaad zoveel waardering voor me? Wilde hij me echt niet pijn doen? Waarom zou ik nog ja zeggen tegen een andere man? Gaat het ze alleen om de sex?
Ik heb zoveel vragen? Maar is mijn leugen echt zo erg geweest voor hem om mij in de steek te laten of was hij allang van plan om mij te laten?

Advies graag. Xxx Maria

Wegens privacy redenen zijn de toto’s en namen in dit verhaal veranderd.

**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis