Redactie: Joshua Karsiman overleden te Blauwgrond

De 27-jarige Joshua Karsiman is op woensdag 31 augustus op zijn werklocatie op een adres te Blauwgrond overleden.

image

De politie van Geyersvlijt kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een bedrijfsongeval op dat adres. Daar aangekomen werd Joshua liggend op de vloer van de werkplaats aangetroffen. Hij vertoonde nog tekenen van leven. Volgens verklaringen van zijn collega’s moet hij tijdens werkzaamheden zijn gestruikeld over een voorwerp. Hij kwam hierdoor met zijn hoofd tegen een ijzeren balk aan en viel op de vloer. Voor aankomst van de ingeschakelde ambulance liet hij het leven. De andere arbeiders probeerden hem te reanimeren zonder succes.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast met als oorzaak vermoedelijk nekbreuk. Het ontzielde lichaam van de man is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De politie van Geyersvlijt is belast met deze zaak.
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis