Redactie: Rawish H. verkoopt geleende auto uit geldnood

auto Suriname

Rawish H. (23) is op zondag 28 augustus door de politie van Santo Boma in verzekering gesteld.

Auto verkoop

Een benadeelde deed eerder op de dag aangifte tegen Rawish. Volgens verklaring van de aangeefster was Rawish begin juli op een feest bij de familie. Vanwege het late uur leende haar broer een auto van de familie aan de jongeman om naar huis te gaan. Hij zou het voertuig zoals afgesproken de volgende dag terug bezorgen. Rawish hield zich echter niet aan de afspraak.

De broer vertrok een week daarna naar Nederland en keerde na een maand terug in Suriname. Bij aankomst kreeg hij te horen dat de jongeman de auto nog niet terug heeft bezorgd. Rawies werd op zijn woonadres opgezocht en hield de mensen steeds een andere smoes voor.

De zus was de verhaaltjes van de man beu en deed aangifte. Hij werd opgespoord en aangehouden. Bij zijn voorgeleiding heeft hij verklaard uit geldnood de auto te hebben verkocht. Het geld heeft hij verbrast.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Rawish voor verduistering in verzekering gesteld.

**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis