Anoniem: Hij vindt mij te jong

Ik ben Michelle. Ik ben 21 jaar. Ik zit nog op school en over een paar maanden hoop ik te beginnen met mijn studie op Adek. Ik heb een relatie met Glenn. Glenn is bijna 20 jaar ouder. We kennen elkaar net een jaartje. Ik zie het leeftijdsverschil niet, maar hij wel.

Hij vindt mij te jong

Glenn wil de relatie niet doorzetten. Hij vindt mij te jong. Hij is mijn eerste echte vriendje en ik wil hem niet loslaten. Glenn is denk ik de liefste man ter wereld. Hij doet alles voor me en hij is ook iemand die aan de toekomst denkt. Hij heeft geen kinderen heeft een goede baan en houdt zich niet bezig met slechte dingen.

Uitgaan gaat hij bijna nooit. In het begin was hij altijd met mij na het werk. Glenn zegt dat ik bezitterig ben. Ik geef hem geen ruimte. Ik weet dat hij gelijk heeft maar ik kan er niets aandoen. Ik voel me zo goed met hem, ik ben gewoon bang om hem kwijt te raken. Ik bel en app  hem de hele dag door. Als hij bij is ga ik door zij telefoon en zijn email.

Hij snapt het niet. Hij dacht altijd dat ik een slimme meid was maar ik gedraag me als een klein kind. Hij is moe geworden. Hij wil dit leven niet met mij, hij denkt dat het komt door ons leeftijdsverschil. Ik ben gewoon te jong voor een relatie. Ik zeg dan weer tegen hem dat hij niet echt van me houdt, anders zou hij wel snappen dat ik hem niet kwijt wil raken.

Ik vind ook dat hij als volwassen man beter na had moeten denken voordat hij met mij naar bed ging. Hij is degene die mij begon te zoeken. Ik wilde hem niet eens. Maar ik wil niets slechts over hem zeggen want ik heb niets slechts over hem te zeggen. Was hij maar een slechte man dan kon ik makkelijk afscheid van hem nemen. Maar lieve lezers. Is hij echt te oud voor mij? Ik ben 21 jaar en hij is 39 jaar.

Ik vind van niet. Ja, ik ben misschien overdreven jaloers en bezitterig. Maar komt dat door mijn leeftijd? Hoe kan ik hem overtuigen dat we wel bij elkaar passen. Ik wil hem echt niet kwijt. Hij past perfect bij mij. Samen kunnen we het echt ver schoppen. Wat kan ik doen om een volwassen relatie met hem te hebben. Hij heeft me nog niet helemaal opgegeven, dus ik ben echt opzoek naar tips om deze lieve verstandige man in mijn leven te houden. Alvast bedankt!

Om privacy redenen zijn de namen en foto’s niet van de betreffende personen.

**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis