Redactie: Vincent Clark is Mister Handsome Suriname 2016

“Ik wil bij deze de de Almachtige daar als eerst bedanken dat hij dit alles voor mij mogelijk heeft gemaakt en dan wil ik ook de Mister Handsome crew bedanken dat ik door de heren zelf als mister Social bent gekozen. Ook wil ik de mensen die achter mij gezeten hebben bedanken mijn zusje en mijn vrienden en alle anderen die mijn facebook foto’s hebben geliked en geshared. Zelf mijn instagram folowers. Ook mijn ouwe docenten tevens collegas van LTS 2 en Natin -mbo. Er zijn nog heel veel mensen die ik zou willen bedanken maar zal het in 1 zin zeggen ” I Love you all and thanks for believing in me ” I will do what ever i can to represent Surinam.”

Met deze woorden bedankte de kersverse Mister Handsome Suriname, Vincent Clark zijn fans via Facebook.  Acht heren gingen gisteren voor de Mister Handsome Suriname titel in Hotel North Resort. De 8 knappe heren waren: Acheber Jamin, Aiden Taitt, Akash Rasal, Danique Polak, Ivanno Kamsi, Kamlish Jaggernath, Philip Lau en Vincent Clark. Evenals bij elke andere verkiezing zijn er ook hier enkele vereisten. Bij de Mister Handsome kan elke Surinaamse man tussen 18 en 30 jaar meedoen; hij moet ongehuwd zijn en de Surinaamse nationaliteit hebben. Tatoeages zijn wel toegestaan. Betrokkene moet tenminste een lengte hebben van 1.75 m.; langer mag natuurlijk ook.

Wij van FamilieNieuws.com feliciteren de knappe Vincent.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis