Redactie: Indiase vader hakt handen af van man die aan zijn baby zat

Een vader uit Punjab uit India nam het recht in eigen handen namens zijn babydochter door de handen van de jongeman die zijn 7 maanden oude meisje verkr*chtte af te hakken. In 2014 werd een 14-jarige beschuldigd van de verkr*chting van zijn 7 maanden oude dochter nadat de moeder hen op heterdaad betrapt had.
Op 19 april van dit jaar moest de jongeman verschijnen in de rechtbank van Punjab, maar de zitting moest uitgesteld worden. De vader van het meisje, de 25-jarige Parminder Singh, bood de jongen aan om hem met zijn motorfiets een lift naar huis te geven om een financiële regeling te treffen. Singh had echter iets anders in gedachten en reed naar het kanaal om zijn plannetje uit te voeren.

De vader bond de tiener aan een boom vast, sloeg hem en sneed zijn beide handen aan de pols af. Een politiewoordvoerder beschrijft de feiten: “Singh nam de tiener naar het kanaal, sloeg hem tot gort en bond hem vast. Vervolgens hakte hij zijn handen af. Onder de polsen is er niets meer.”

Moesten enkele plaatselijke bewoners hem niet gevonden hebben, zou hij ter plaatse zeker gestorven zijn.

“Enkele dorpelingen hoorden het gekrijs van de jongere en renden naar het kanaal” lezen we in de plaatselijke krant. “Ze vonden het slachtoffer hevig bloedend.” Toen de dorpelingen aankwamen, was de vader al gevlucht.

Vele Indiërs nemen tegenwoordig het recht in handen omwille van de corrupte justitie in het land.

Kan jij deze man begrijpen?

Bron: Trendviraal**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.