Redactie: Humberto Tan zijn moeder stierf aan een gebroken hart

Hoewel de van Suriname afkomstige Humberto Tan veel successen kent in zijn carrière, heeft hij in zijn leven een zware periode doorgemaakt waarbij zijn moeder en twee broers overleden.

In het programma Linda’s Zomertijd, op de Nederlandse televisie, is Humberto openhartig over het grote verlies waarbij hij op jonge leeftijd een groot deel van zijn familie is verloren. Zijn jongste broer, Patrice, is op 32-jarige leeftijd in 1992 gestorven aan de gevolgen van aids en zijn oudere broer, Steve, bezweek in 2005 aan een hersentumor. Over de dood van zijn 69-jarige moeder Hilly Axwijk zegt hij: “Ik ben er van overtuigd dat ze aan een gebroken hart is overleden.”

Zijn moeder stierf aan een hartaanval, nadat zijn jongste broer was overleden en bekend was dat de hersentumor van zijn broer Steve niet te genezen was. De 50-jarige presentator vertelt: “Toen Patrice overleed, was mijn moeder ontroostbaar.” Hij zegt dat het aanstaande overlijden van zijn oudere broer de aanleiding is geweest voor de hartaanval van zijn moeder.

De enige uit het gezin die nog leeft is zijn oudere zus.

Bron: Telegraaf**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.