Redactie: Dringend verpleegkundige gezocht op KLM vlucht

klm schiphol

Hierbij plaatsen wij een oproep die Angela Bhugwansing heeft geplaatst. Zij is dringend opzoek naar een arts/verpleegkundige die op zaterdag 3 september 2016 vertrekt naar Paramaribo met een KLM vlucht. Leest u hieronder haar oproep. U kunt haar contacten via de volgende link: Angela’s Facebook

“Onlangs is mijn schoonmoeder voor de laatste keer naar Nederland gekomen om al haar kinderen en kleinkinderen nog eens te zien. Tijdens haar verblijf zijn we tot de schokkende ontdekking gekomen dat ze al enige tijd longkanker heeft. Nu is haar laatste wens om terug te keren naar haar Suriname, het land waar ze geboren en getogen is. Vanwege de snelle progressie van haar ziekte kan ze niet meer zonder zuurstof. Ook in het vliegtuig heeft ze zuurstof nodig. Maar nu geeft KLM aan dat ze volgende week zaterdag( 3 september 11.15) niet terug naar huis mag als er niemand aan boord is bij deze vlucht met een medische achtergrond(arts/verpleegkundige). Mocht je iemand zijn of kennen die met vlucht KL0713 zaterdag 3 september naar Paramaribo vertrekt,
neem svp contact met mij op!!

Delen is lief!”
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.