Anoniem: Ik moet kiezen tussen twee vrouwen

Ik ben een jongeman van 29 jaar. Vrijgezel en nog zoekende naar mijn toekomst. Vrijgezel betekent niet dat ik geen schatjes heb. Die heb ik wel. Eigenlijk heb ik twee vriendinnetjes. Maar de dames waar ik het mee doe weten precies waar ze aan toe zijn. Hier in Nederland noemen ze het latten. Dus ik heb eigenlijk 2 latrelaties.  Niemand wordt voor de gek gehouden. Er zijn goede afspraken gemaakt. Dus iedereen is blij.

Toch ben ik de laatste maanden erg bezig met kinderen. Ik wilde eigenlijk pas kinderen op mijn 40ste of 50ste zelfs. Ik dacht eigenlijk dat ik er nooit klaar voor zou zijn. Ik huur een flat samen met een mattie. Hij beneden en ik woon op de bovenverdieping. Nu is mijn huisgenoot net vader geworden. Doordat zijn vriendin ook bij ons in huis woont heb ik eigenlijk het hele proces mee mogen maken.

Die zwangerschap van zijn vriendin heeft me eigenlijk een zwakkeling gemaakt. De nacht dat hun dochter werd geboren was ik ook gewoon thuis. Ik heb alles horen gebeuren. En sindsdien weet ik het. Ik wil een kind. En snel ook. Maar met wie? Beide vrouwen zijn belangrijk voor mij. De ene is de onafhankelijke Cher. Een echte diva. Zij belt alleen wanneer ze mij een nachtje nodig heeft, ik ben heel verliefd op haar maar ik weet dat ze mij eigenlijk gewoon gebruikt en dat vind ik niet eens erg. Ze is echt mooi. Helemaal zwart en haar lichaam is verblindend. Die andere is Mathilda. Een Nederlandse studente die juist weer stapelgek op mij is. Zij is een trouwe vriendin, zorgzaam en eigenlijk de perfecte moeder voor mijn kinderen. Ze weet dat er ook een ander is, maar ze zegt het niet erg te vinden. Toch weet ik dat ze meteen bij mij in zou trekken als ik het haar zou vragen. Van Cher weet ik het niet zeker. Die is wel gek op mij, maar zij houdt van de onafhankelijke playboy die geen kinderen wil. Maar die man ben ik helaas niet meer.

Ik wil graag kinderen. Het liefst met zo een bloedmooie vrouw als Cher. Maar zij is echt een carrière vrouw die geen tijd heeft voor liefde en kinderen. En toch zie ik mezelf oud worden met haar. Ik ken beide dames al meer dan 5 jaar. Ik zou eigenlijk opzoek moeten gaan naar een andere vrouw. Een combinatie van beiden. Dat zou dus een bloedmooie onafhankelijke Surinaamse vrouw moeten zijn die tegelijkertijd een zorgzame moeder is. Ik denk dat die combinatie onmogelijk is. En bovendien heb ik geen zin om weer iemand anders te leren kennen. Ik ben zo gewend geraakt aan deze twee vrouwen. Wat moet ik doen? Ik kan Mathilda niet veranderen in een spannende vrouw. Maar ze zou de perfecte moeder voor mijn kinderen zijn. Maar als ik ervoor kies om met haar verder te gaan dan ben ik bang dat ik Cher niet los ga kunnen laten. Ik zou dan toch opzoek gaan naar die spanning met haar.

Cher is mijn droomvrouw. Maar voor haar zou ik kinderloos moeten blijven. Dat overweeg ik zelfs om te doen. Zo gek ben ik op haar.  Maar in mijn hart wil ik kinderen. Ik zit in een dilemma. Voor wie moet ik kiezen? Voor de vrouw van mijn dromen of voor de perfecte moeder voor mijn kinderen? Ik wil echt vader worden. Mijn gevoel zegt dat ik voor Mathilda moet kiezen. Maar hoe kan ik deze zwarte diamant uit mijn hoofd zetten? Misschien zal de liefde voor mijn kids de liefde voor Mathilda versterken? Snappen jullie mij een beetje, want ik begrijp het zelf ook niet helemaal. Ik voel ineens dingen die ik nooit voelde. Wat denken jullie?

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Maar u kunt op onze Facebook pagina uw mening, advies of power delen. Het kan zijn dat u de schrijver en of andere personen in dezelfde positie kunt helpen. Heeft u zelf een verhaal dat u met ons wilt delen. Laat het ons weten. Wij plaatsen het, uiteraard anoniem, op onze website.
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.