Redactie: Man krijgt electrische schok

De 53-jarige Derick M. heeft op dinsdag 23 augustus verwondingen opgelopen door een elektrische schok.

De politie van Latour kreeg melding van het geval via de Centrale Meldkamer en deed de plek aan voor onderzoek. Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de man bezig was zijn woning te schilderen, staande op een ladder.

Op een gegeven moment moet hij zijn evenwicht hebben verloren. Derick viel en greep de elektrische bedrading die naar de woning loopt vast. Door de elektriciteit liep hij ernstige brandwonden op in zijn hand.

Bij aankomst van de politie op het adres was de man nog aanspreekbaar. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Derick is opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Politie Latour onderzoekt deze zaak verder.
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis