Redactie: Buitenvrouw wordt naakt op straat gezet door binnenvrouw

Het was op 31 juli een heftige nacht in Bangkok. Ergens in een appartement in de stad vond een klein drama plaats toen een vrouw haar echtgenoot betrapte met een andere vrouw. De man was in het appartement dat hij samen met zijn echtgenote had aan het rommelen met een vreemde dame.

De onfortuinlijke man had niet verwacht dat zijn vrouw al zo snel thuis zou komen en dacht dus vrij spel te hebben. Dat bleek niet het geval. De bedrogen vrouw zag bij binnenkomst al een vreemd paar schoenen liggen en wist hoe laat het was. Ze ontplofte. Het schijnt dat de echtpaar voor het incident al uit elkaar was, maar alsnog is het natuurlijk niet erg gepast om in een gezamenlijk appartement een pleziertje te hebben met een andere vrouw.
De minnares werd door de vrouw het huis uit geknikkerd. Naakt. Ze probeerde haar lichaam, zoals op de beelden is te zien, nog onder een deken te verbergen, maar de ziedende vrouw dacht daar anders over en trok het deken van haar af. Niet veel later stond ze poedeltje naakt voor de deur van het appartement.
Je zou zeggen dat de man ook schuld heeft in dit verhaal, maar die was opvallend stil op het moment dat zijn minnares het huis uit werd gegooid. Toen ze naakt buitenstond gooide hij nog wel haar kleren naar haar toe. Veel mensen maken zich boos over de rol van de man in het filmpje. „Misschien wist de minnares wel helemaal niet dat

Het voor de minnares beschamende filmpje werd door de vrouw die het filmde naar een vriend gestuurd en belandde uiteindelijk online. Duizenden mensen hebben de video inmiddels gezien, tot ongenoegen van de hoofdrolspeelster. Zij heeft aangifte gedaan bij de politie. De echtgenote zegt niets met de verspreiding van de beelden te maken te hebben.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis