Anoniem: Dringend hulp gezocht voor mijn baby

baby overleden AZP Familienieuws Suriname

Hallo mensen ik ben Clarrissa. Ik ben een jonge dame van 26 jaar die dringend hulp zoekt. Ik vraag geen geld, diamant, zilver of goud. Maar ik heb het heel erg zwaar. Ik zoek graag spulletjes zoals gordijnen, kleertjes voor mijn baby. Het is een meisje. Dit is alles wat ik vraag. Ik kan voorlopig niet werken want mijn baby is pas een maand oud. Maar mensen, ik wil wel 1 ding zeggen: Ik geef mijn baby niet weg. Ik zoek alleen hulp totdat ik weer de oude ben. Ik ben mishandeld geworden door mijn vriend ik kon het niet meer aan. Ik ben weggegaan.

Gelukkig heb ik onderdak kunnen vinden voor mij en mijn baby. Maar de situatie hier is niet gezond voor mijn baby. Ik moet de kamer nog inrichten en ik moet zorgen dat het hier goed netjes en schoon is voor haar.

Ik heb altijd een baan gehad, maar dat lukt me nu even niet. Ik heb ook geen oppas. Maar toch, als ik hoor wat mensen allemaal doen met kinderen durf ik mijn kind ook aan niemand toe te vertrouwen. Nogmaals lieve mensen, ik wil geen geld. Ik wil alleen hulp.

Kunt u aub hieronder het bericht reageren als u tips heeft voor mij. U kunt mij ook persoonlijk e-mailen via dit e-mailadres: [email protected]
Dan kan ik u mijn contact gegevens doorgeven. Bij deze wil ik alvast een ieder bedanken voor hun bijdrage.
Clarrissa

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Maar u kunt op onze Facebook pagina uw mening, advies of power delen. Of u kunt de schrijfster Clarrissa mailen op: [email protected]

Uw advies kan de schrijver en of andere personen in dezelfde positie helpen. Heeft u zelf een verhaal dat u met ons wilt delen. Laat het ons weten. Wij plaatsen het, uiteraard anoniem, op onze website.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.