Redactie: 49-jarige Hugh L. steekt zijn stiefzoon neer

Steekpartij Paramaribo

De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft op zaterdag 20 augustus de 49-jarige Hugh L. aangehouden.

Na een melding van een steekpartij aan de Tammengastraat deden de wetsdienaren de plek aan. Daar aangekomen werd een 21-jarig slachtoffer met steekverwondingen aangetroffen. Hij was niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werd de jongeman afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter verpleging opgenomen. Zijn situatie is stabiel.

De verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Het scherp voorwerp is aangetroffen en in beslag genomen. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat het slachtoffer in gesprek was met zijn moeder. De stiefvader mengde zich in het gesprek. Er ontstond een woordenwisseling tussen de jongen en zijn stiefvader. Hugh haalde een scherp voorwerp tevoorschijn en bracht de stiefzoon enkele steekverwondingen toe.

De stiefvader is voorgeleid en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis