Redactie: Door het gepest online wilde de 27-jarige Surinaamse niet meer leven

Steekpartij Paramaribo

De jonge alleenstaande vrouw (27) die recentelijk op het nippertje werd tegengehouden zichzelf van het leven te beroven, werd ernstig beledigd op sociale media.
Haar moeder trof haar aan op het moment dat zij zich de pols wilde doorsnijden. Snel en doortastend ingrijpen van de moeder en broer voorkwamen dat het zo ver kwam. GFC berichtte eerder hierover.

Volgens de gezinsleden voelt de vrouw zich al geruime tijd eenzaam. De vrouw lijdt aan ernstige vormen van obesitas (overgewicht) en acne.
Vanwege haar voorkomen en daaruit voortvloeiende schaamtegevoelens heeft zij nog nooit een relatie of intiem contact gehad. Mogelijk om die reden tonen mannen geen interesse in haar, zegt haar broer in gesprek met GFC Nieuws.
De moeder en broer hebben de hulp ingeroepen van de bekende medische specialist Robert Roemer, die verbonden is aan Constantin.

De vrouw is in samenspraak met een gediplomeerde afslankexpert van Constantin intussen onderworpen aan een op haar situatie aangepast afslankprogramma met therapeutische begeleiding in combinatie met meer beweging.
Ook een psycholoog en schoonheidsspecialiste zullen ingezet worden bij het begeleiden van de vrouw.

Met toestemming van het slachtoffer publiceert GFC Nieuws in ongewijzigde vorm een passage van de ernstige beledigingen op sociale media.
“Haar buik hangt tot haar knieen . Ze houdt het binnen dmv strakke kleding. Als ze alles weghaalt valt haar buik nog op de grond en haar hangende bil vol cellulites ook erbij.Erger dan een vette blubber oma van 100jr. Dah is ze me man gaan appen. Hahaha,, laat me niet lachen! Een vetgemeste overoude varken of kikker s nog mooier dn haar . Geen enkel man gaat hr ooit willen want der gezicht zit ook vol koeparie puisten. ”
Dokter Roemer zegt op furieuze toon, zich enorm te storen aan de wijze waarop sommige personen ertoe over gaan anderen te beledigen op sociale media.
“Het is onbegrijpelijk dat sommigen totaal geen rekening houden met de gevoelens van hun medemens. Men weet niet hoeveel schade wordt aangericht aan personen die het al moeilijk hebben. Laten deze mensen toch ophouden deze rommel te schrijven op sociale media! Laten we elk mens in zijn of haar waarde laten, want niemand is meer of minder waard dan een ander”, aldus de bekende arts.

Bron: GFC Nieuws
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.