Redactie: Clinton Kaersenhout is vandaag begraven

Onder grote belangstelling van een zeer divers publiek heeft maandagmiddag in Mata Gauri de uitvaartdienst plaatsgevonden van zanger, acteur en radiopresentator Clinton Kaersenhout (41). Onder de sprekers waren theatermaker, regisseur en schrijver Sharda Ganga. Brian Muntslag, geflankeerd door Gail Eyk en Clifton Braam, zong aan zijn kist.

Zarai Valk, de minderjarige dochter van Kaersenhout, was niet aanwezig bij de uitvaartdienst. Zij was al teruggekeerd naar Nederland. Wel zijn een dankwoord en een lied van haar afgespeeld. Ze vertelde dat ze nog veel met haar vader heeft kunnen praten voordat hij zijn laatste adem had uitgeblazen. “Mijn vader was een echte grappenmaker en ik heb veel van hem geleerd”, zei ze onder meer.

Zarai, die eerder in 2014 haar moeder Thea Valk verloor, zei vrede te hebben met het heengaan van haar vader. “Ik ben blij dat hij uit zijn lijden verlost is.”

De uitvaartdienst werd geleid door een voorganger van de Baptistenkerk. Daarna vertrok een rouwstoet naar de begraafplaats Gods Wijngaard aan de Leysweg.

Bron: DWT**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.