Redactie: Kind pleegt zelfmoordaanslag op bruiloft in Turkije

Bij een bomaanslag op een trouwerij in de Turkse stad Gaziantep zijn volgens de autoriteiten zeker vijftig mensen om het leven gekomen. Volgens de Turkse president Erdogan zijn 69 mensen gewond geraakt, van wie zeventien ernstig. De pleger van de zelfmoordaanslag op een trouwfeest in het Turkse Gaziantep was een kind niet ouder dan 12 tot 14 jaar.

De aanslag gebeurde zaterdag net voor 23.00 uur. Een luide explosie was te horen bij een trouwzaal in de wijk Akdere waar een huwelijksceremonie gaande was. Het was niet duidelijk hoeveel mensen daarbij aanwezig waren. De bom ging af op het moment dat een grote groep mensen van de Koerdische trouwerij het feest op straat verder vierde.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.