Redactie: Vrouw gestoken door zwerver

politie Paramaribo

Een zwerver heeft op vrijdag 19 augustus de 45-jarige Winio P. steekverwondingen toegebracht met een scherp voorwerp op een adres te Goede Verwachting.

De politie van Latour kreeg de melding van een steekpartij op het adres in het ressort. De wetsdienaren troffen bij aankomst de vrouw bloedend op de grond aan. Zij was niet aanspreekbaar. Ter hoogte van haar linker borst heeft zij een steekverwonding opgelopen. Volgens verklaring van omstanders begaven de bewoners van de omgeving zich in de morgen naar de tapkraan om water te vullen.

Winio was bezig haar emmer te vullen. Op dat moment kwam de zwerver aanlopen en vond dat de vrouw geen water mocht vullen. Er ontstond een woordenwisseling en de vrouw liep weg. De man ging haar achterna, haalde een scherp voorwerp te voorschijn, waarmee hij de vrouw enkele steekverwondingen toebracht.

Het slachtoffer is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zij is in kritieke toestand opgenomen op de afdeling Intensive Care.

De verdachte heeft voor de komst van de politie de plaats verlaten. Aan zijn opsporing wordt gewerkt.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.