Redactie: Dinesh Bholasing is vermist

De politie van Nickerie is samen met familieleden van de 21-jarige Dinesh Bholasing die als vermist is opgegeven op zoek naar de jongeman.

(Foto: Facebook)

De politie kreeg op woensdag 17 augustus de melding van de vermissing van Dinesh. De jongeman was met andere vrienden gaan vissen dichtbij de monding van de zee. Volgens verklaring van de vrienden zat de vermiste op de rand van de boot.

Op gegeven moment is het slachtoffer vanwege de zware stroming en hoge golven, die de boot moest incasseren over boord gevallen. Dinesh die naar hun zeggen niet kon zwemmen, verdween gelijk in de diepte. Er is direct een zoekactie gestart zonder enig resultaat.

Tot op heden is de vermiste nog niet terecht. De zoekactie wordt voortgezet.**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.