Redactie: 33-jarige Bintang Dermowidjojo helaas toch overleden

Bintang Dermowidjojo, de 33-jarige moeder van twee welke leed aan een zeldzame vorm van kanker is in de vroege ochtend van 17 augustus 2016 heengegaan.


Haar geval zorgde voor veel opschudding nadat het werd belicht door het televisieprogramma 1 VOOR 12. Via de Facebookpagina van 1 VOOR 12 was de interesse en medeleven vanuit de samenleving enorm, waardoor 1 VOOR 12 besloot een campagne te lanceren om hulp voor haar te zoeken.

Haar gezondheidstoestand raakte velen, onder wie ook de minister van Volksgezondheid, Patrick Pengel, die vervolgens hulp inschakelde van de Surinaamse Kankerpatiënten Vereniging (SKV). Via de SKV werd zij gemonitord om vervolgens verder behandeld te worden in Cuba. Haar conditie was echter zeer kritiek.
Louis Vismale van 1 VOOR 12 zegt dat het overlijden van Bintang hem diep geschokt heeft. “God heeft anders besloten en wij moeten ons daarbij neerleggen,” besluit hij.
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
Bron: GFC