Redactie: 18-jarige Evans Tojo overleden

Opzoek Stieven Crook Hovenburg

Evans Tojo (18) is op donderdag 18 augustus in het Academisch Ziekenhuis overleden. Hij was op vrijdag 12 augustus betrokken bij een verkeersongeval op de Weg naar West Suriname.

De politie van Zanderij kreeg op de bewuste dag de melding van het verkeersongeval. Bij aankomst op de plek werd Evans naast de landingsbaan van de J.A. Pengel luchthaven aangetroffen. Het voertuig lag op zijn rechter kant.

Aan de hand van de aangetroffen situatie bleek, dat het slachtoffer over voornoemde weg reed. Hij kwam van Marinalex gaande richting Zanderij. Op een bepaald moment moet hij een bocht op een donker gedeelte van de weg niet hebben gezien. Ook hebben vermoedelijk zijn hoge snelheid en invloed van alcohol een rol gespeeld. Hij vloog over de weg en de auto kwam op zijn rechter kant naast de landingsbaan terecht. Door de slag moet Evans uit het voertuig zijn geslingerd.

Met de ambulance van Zanderij werd de gewonde chauffeur afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter verpleging opgenomen. Hij geraakte de volgende dag in coma en werd overgeplaatst naar de afdeling Intensive Care. In de vroege morgen van donderdag 18 augustus is hij overleden.

Met het overlijden van dit verkeersslachtoffer is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 40.
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.