Anoniem: Ik wil mijn kinderen terug!!!

Hallo mensen, Ik ben Ria. Ik wil echt iets delen want ik pieker en stress. Ik hoop dat ik goeie adviezen kan krijgen.  In april was ik op genomen in de ziekenhuis. Ik was ziek. Ik had geen oppas voor mijn 2 kids en ik heb ik mijn nichtje gevraagd om oppas voor me te doen. Ik was 4 dagen opgenomen toen ik gebeld werd om mijn kids op te halen bij Opa Doelie. Ik zei ze dat ik niet kon komen omdat ik in het ziekenhuis lag. En of mijn moeder ze kon komen halen. Maar dat mocht niet.

Mijn kids zijn daar terecht gekomen omdat mijn nicht ze alleen in huis had gelaten. De buren hebben toen actie ondernomen. Ik wist werkelijk van niets. Ik dacht dat ik ze in goede handen had achtergelaten. Ik werd meteen gestresst. Ik vroeg mijn arts om ontslag maar ik was nog niet beter. Ik moest nog herstellen. Ik heb hem mijn probleem uitgelegd en hij heeft voor mij contact opgenomen met Opa Doeli. En ik kon mijn kids ophalen zodra ik ontslagen was. Dat heeft me gerust gesteld.

Toen ik ontslagen werd, ben ik mijn kids gaan halen. Wat hebben ze gedaan: Ze hebben mijn kids ergens geplaatst. En ze willen mij niet zeggen waar. Dat was ergens midden april. Ik heb mijn kinderen dus sinds april niet meer gezien. Ik heb er heel veel verdriet van. Ik heb altijd goed voor mijn kinderen gezorgd. Zonder de hulp van een vader. Hoe kan het dat ik ze nu niet kan zien?

Ik word van het kastje naar de muur gestuurd. Dan moet ik ze terugbellen, dan zeggen ze dat ze mij weer gaan bellen. Ik word maar niet teruggebeld. Ik ben echt radeloos. Het gaat om mijn kinderen! Ik was ziek, wat had ik moeten doen? Ik had geen andere keus dan ze achter te laten bij mijn nicht. Ik had ze liever meegenomen het ziekenhuis in, maar dat kon natuurlijk niet. Ik was altijd met ze, zelfs als ik een werk had nam ik ze mee.

Ik wil mijn babies echt terug nu!! Ik weet niet welke stappen ik moet ondernemen. Is er iemand die mij kan helpen? Ik heb geen idee waar ik moet beginnen?

Aub, ik smeek jullie. Ik heb hulp nodig. Ik wil mijn kinderen terug!

Alvast bedankt,

Ria

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Maar u kunt op onze Facebook pagina uw mening, advies of power delen. Het kan zijn dat u de schrijver en of andere personen in dezelfde positie kunt helpen. Heeft u zelf een verhaal dat u met ons wilt delen. Laat het ons weten. Wij plaatsen het, uiteraard anoniem, op onze website.
**
Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.