Uitnodiging Benefit event ter nagedachtenis van Brian Doornkamp

Als broer van Brian en namens zijn vrouw Valerie,
wil ik graag aandacht en wat verduidelijking aan het volgende geven.

Na het heen gaan van Brian, stroomden er vele verzoeken binnen om een bloemetje naar Nederland te sturen, Valerie kwam met het idee al die gelden liever te verzamelen in Suriname en te schenken aan de twee sporters genaamd Jurgen Themen en Sunayna Wahi waar haar man de laatste paar dagen van zijn bloeiende leven zeer geïnteresseerd in raakte nadat hij van zijn goede makker vernomen had waar deze twee sporters mee te verduren hadden en hoe hard zij moesten werken om voor hun land, ons land Suriname uit te komen cq te vertegenwoordigen tijdens de olympische spelen in Rio.

Het is mij ten oren gebracht dat er vragen waren omdat het zou gaan om een fonds, een ‘fonds’ werd voor gekozen omdat je vanuit je emoties vaak het geen pakt die voorop je tong ligt en logisch dat er vragen zijn, want ook ik wil altijd weten waar mijn geld naar toe gaat.

In overleg met familie en vrienden hebben we daarom ervoor gekozen het gewoon een inzamelingsactie te noemen en samen een benefit te organiseren om Brian te gedenken en daar meteen gebruik van te maken om een ieder in de gelegenheid te stellen die dag een donatie te overhandigen ter ondersteuning van de twee sporters.

Dit om Jurgen en Sunayna alsnog tegemoet te komen en te bedanken voor hun inzet en prestaties tijdens de olympische spelen, we zullen maar zeggen dat we deze donatie overhandigen als een medaille die we ze graag hadden zien winnen en om ze te laten zien dat wij als Surinamers ongeacht waar we gevestigd zijn, trots zijn op hun dat ondanks het harde werken ze toch hun uiterste best gedaan hebben. Hiermee hopen we ze ook wat moed en motivatie te overhandigen naar hun volgende spelen…

Hopelijk u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Nadere informatie omtrent de herdenking avond volgt zo snel mogelijk.

Iedereen mag zich ook aanmelden op de
Brian Bihar Doornkamp Event (Facebook)

En ook is een ieder vrij dit evenement te sponsoren.

Namens vrienden en familie van Brian Doru Thijssen en Valerie Doornkamp-Monsanto

**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.