Redactie: ‘Reisagente’ Urmie A. aangehouden voor oplichting

vkv

De Recherche van Paramaribo heeft op maandag 15 augustus de 51-jarige Urmie A. aangehouden voor oplichting en verduistering.

De vrouw was werkzaam bij een reisbureau. In die hoedanigheid heeft zij vanaf de maand juli op verschillende dagen gelden ontvangen van personen die zouden afreizen naar Amsterdam. Echter heeft Urmie nooit de tickets kunnen overhandigen aan hen.

De oplichtster verstrekte namens het reisbureau vliegtickets van de vliegmaatschappijen KLM en SLM. Tot op heden zijn er tien aangiften gedaan tegen de verdachte. Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat Urmie reeds USD. 8.000 en € 6.000 heeft geïnd van de aangevers.

De politie vermoedt dat Urmie meerdere personen moet hebben opgelicht. Benadeelden worden opgeroepen zich te melden op de afdeling Recherche Paramaribo, gevestigd in het politiebureau te Geyersvlijt. De wetsdienaren zijn te bereiken op het telefoonnummer 451163.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.