Anoniem: Heeft ze hem teruggepakt met kroi?

Goedenavond beste lezers. Ik ben Chantal, ik ben een goed uitziende dame 24 jaar oud en heb een goede baan waar ik heel goed verdien. Bijna 3 jaar geleden leerde ik een heer kennen, Carlos, waarop ik zo verliefd ben geraakt. Ik geef het eerlijk toe hij had mij voorgehouden dat hij een gezin had. Dus ik dacht echt dat hij vrijgezel was. Zo een jaar daarna kwam hij tot de ontdekking dat zijn vrouw een aantal buitenrelaties had waarbij zij dingen deed wat zij niet thuis voor hem deed. Hij beëindigde die relatie en verhuisde waar hij in zijn eigen huis is gaan wonen. Hij liet mij toen kennis maken met zijn familie. Ik ging dan vaker thuis bij hem en zijn moeder en bleef soms dagen daar slapen. Ik was nu zijn vrouw.
De problemen begonnen toen zijn ex vrouw erachter kwam dat ik zijn vrouw in huis was. Zij begon mij te vervloeken dat als ik ooit zwanger zou raken dat ik dood zou gaan met de zwangerschap of dat de baby nooit zou leven. Ik heb sindsdien 3 zwangerschappen verloren waarbij eentje op zijn jaardag. Dat heeft mij zoveel pijn gedaan. Ook zegt ze dat hij mij vaker zal mishandelen en dat we elke dag ruzie zullen maken tot we uit elkaar gaan. En ja wij kregen bijna elke dag ruzie. Hij en zijn moeder vertelden mij dat zij zoveel culturele activiteiten heeft gedaan met hem waardoor hij toch steeds terug naar haar zal gaan? Sindsdien ben ik ook erachter gekomen dat hij er nog een aantal vrouwen op na houdt. Ik heb hem meerdere keren erop gewezen maar hij beweert telkens dat hij niets doet. Ook ben ik erachter gekomen dat hij en zijn zogenaamde ex nog steeds wat hebben maar zij durft niet thuis bij hem te komen omdat de relatie tussen zijn moeder en haar niet goed is. Ik ben een paar keren stiekem in zijn mobiel gegaan waar ik berichten las waar hij aangeeft dat hij geen vrouw heeft en waar hij die dames zelfs is gaan ontmoeten. Ook sturen de dames naakt foto’s voor hem.
Als zijn ex belt neemt hij altijd op en ik mag bijna niets zeggen. Ik krijg alle steun van zijn familie maar hij luistert naar niemand. Hij heeft zoveel gedaan dat hij mij tot 3x toe heeft mishandeld en meer omdat hij vaker voor me liegt en vreemd gaat. Hij rammelt me om ik altijd erachter kom. De laatste keer dat hij me mishandelde heb ik de politie gebeld alleen om hem te waarschuwen. Voordat de agenten wat zeiden toen ze arriveerden zei ik al dat het probleem opgelost is. Nu wil hij niets van me horen omdat ik de politie voor hem heb gebeld. Ik zei hem dat ik heb gebeld alleen dat ze hem konden waarschuwen. Ook heb ik berichten gelezen waarbij zijn ex nu in verwachting is. Wat moet ik nou doen? Zal dit komen door die culturele zaken van zijn ex? Of houdt Carlos gewoon niet van me? Graag adviezen lieve lezers
Chantal
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.