Redactie: Regillio Amoida 2 jaar de cel in voor misbruik minderjarige

misbruik Suriname politie FamilieNieuws

Kantonrechter Cynthia Valstein-Montnor heeft Regillio Amoida maandag veroordeeld tot een gevangenisstraf van twee jaar met aftrek. Deze verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan seksueel misbruik van een minderjarig meisje. Hij heeft telkens en opzettelijk vleselijk gemeenschap gehad met het minderjarig kind en wel in het jaar 2014 en 2015.

In deze strafzaak had het Openbaar Ministerie een straf van twee jaar en zes maanden geëist. De rechter week af van het strafvoorstel en veroordeelde Amoida tot twee jaar met aftrek. Deze verdachte werd juridisch bijgestaan door advocaat Irvin Kanhai. De raadsman was de mening toegedaan dat de getuigenverklaringen niet als bewijs kunnen dienen. Hij verzocht de rechter om zijn cliënt te willen vrij spreken van de gehele tenlastelegging. Het gaat om een een-tegen-een verklaring volgens de advocaat. De rechter achtte het feit wel bewezen en veroordeelde Amoida.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Blijf ons volgen op de verschillende social media.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Bron: DBS