Redactie: Schutter schiet op rijdende auto aan de Indira Gandiweg

Aan de Indira Gandhiweg, ter hoogte van de Copieweg, hebben twee personen zondagavond omstreeks half acht schotverwondingen opgelopen.

image

Volgens de politie reed de bestuurder van een Toyota Spacio met vier inzittenden over de Indira Gandhiweg richting Lelydorp in een file. Ter hoogte van de Copieweg probeerde een donker gelakte bus enkele voertuigen in te halen om vervolgens voor de Toyota Spacio in te voegen. Dat lukte echter niet.

Het busje reed op een geven moment naast de Toyota Spacio. Een van de passagiers van het busje klapte daarbij al rijdend de bestuurder van de Toyota Spacio in het gezicht. Daarna stapte de passagier uit het busje met een wapen en loste drie schoten op de Spacio.

De bestuurder van de Spacio raakte in paniek en kwam met zijn voertuig tegen het busje aan. De schutter kwam tussen de twee voertuig terecht en liep vermoedelijk letsels op aan zijn rechter been. Vervolgens stapte die in het busje, dat richting Meursweg opreed.

De bestuurder liep een schotverwonding op ter hoogte van zijn borstkast terwijl een passagier een schampschot ter hoogte van zijn borstkas opliep. De slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd, maar verkeren buiten levensgevaar.

De schutter is voortvluchtig. De politie van Rijsdijk heeft de zaak in verdere onderzoek.**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.
Bron: DWT