Redactie: Man beroofd door 6 rovers

In het ressort Rijsdijk is een man zaterdagmiddag op gewelddadige wijze beroofd door zes rovers. Het slachtoffer liep letsels op, ook het voertuig waarin hij zat liep schade op. De rovers, van wie twee gewapend waren met five shooters, maakten een kilo ruw goud buit.

 

Na de beroving vluchtten de mannen in een Mark X richting Zanderij. Ter hoogte van de derde brug veroorzaakten de verdachten een aanrijding waardoor de Mark X in de goot langs de weg terechtkwam. Onder bedreiging werd een bestuurder gedwongen te stoppen waarna die van zijn voertuig werd beroofd. De verdachten vervolgenden hun vlucht verder richting West Suriname, maar moesten ter hoogte van Matta hun vlucht te voet voortzetten omdat de benzine was opgeraakt.

De rovers renden de bossen in. De omgeving werd door de verschillende eenheden afgekamt zonder het gewenste resultaat. De politie van Rijsdijk zal de zaak overdragen aan de afdeling Kapitale Delicten die het onderzoek zal verrichten.
**
FamilieNieuws.com publiceert familieberichten, relatieverhalen, nieuws en nog veel meer voor families in Suriname en Nederland. Wie is overleden, geboren, jarig of geslaagd? Beri, feestje, huwelijk? Hier vindt u alles.

Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.

Bron: DWT